
Filozófiám
Szeretem ünnepelni az élet egyszerű pillanatait és ez a konyhában sincs másként. Nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat. Keresem az ízek tökéletes harmóniáját és szeretem ezt megosztani másokkal. Szeretek egyedi élményt teremteni vendégeim számára, ami túlmutat az ételeken. Minden egyes fogás mögött egy történet rejlik, ami új beszélgetést indít el. Hiszem, hogy az embereknek meg kell osztaniuk ezeket a pillanatokat az életben. Manapság a séfeket gyakran sztárként ünneplik és a reflektorfénybe helyezik, holott valójában az ő szerepük az, hogy a háttérben maradjanak, de munkájukkal hozzájáruljanak egy nagyszerű élményhez.

Az elmúlt 35 évben neves nemzetközi szállodaláncoknál dolgoztam, köztük a moszkvai Kempinski Baltschug, a zürichi Marriott, a budapesti Four Seasons, a dubaji The Monarch, a kuvaiti Al Wazzan Group, a budapesti Intercontinental és a Normafa Hotel Yoga Centerben, valamint a horvátországi Hilton szállodákban, és ezzel építettem karrieremet,
mint konyhafőnök.
Tanulóként kezdtem, és fokozatosan léptem előre, az elmúlt 10 évben pedig konyhafőnökként dolgoztam, ahol a teljes konyha működéséért feleltem és 90 alkalmazottat irányítottam. Azonban amikor elértem a célomat, rájöttem, hogy ez nem az, amit igazán akartam. Minél magasabbra jutottam a ranglétrán, annál távolabb kerültem a tűzhelytől. Inkább konyhaigazgatóvá váltam, mintsem séf maradtam volna.
A szenvedélyem a főzés és az, hogy maradandó emlékeket teremtsek az ételeimen keresztül, és ezt szeretném megosztani Önökkel. Magyar ételeken nőttem fel, elsajátítottam a francia konyha alapjait, betekintést nyertem a mediterrán, közel-keleti és orosz konyhába, valamint kihívások elé állítottam magam a vegán és ajurvédikus étrendekkel. Mindezek után osztom a mondást, hogy "a természet az igazi művész, és az én feladatom szakácsként, hogy ragyogni hagyjam."